田婷

发布日期:2022-03-01    浏览次数:

语言学及应用语言学专业博士后,讲师,加州大学洛杉矶分校东亚系访问学者

研究方向:汉语语法及互动语言学。

在学科核心及重要刊物上发表论文数篇,主持校级以上科研项目1项,参与国家社科基金重大项目、省部级项目等多项科研项目。

邮箱:tingt@bupt.edu.cn

Ting TIAN, a lecturer at Beijing University of Posts and Telecommunications (BUPT), received her PhD from Renmin University of China (RUC). She was a postdoctor of the Institute of Linguistics, Chinese Academy of Social Sciences. Her research interests are Mandarin grammar and Interactional Linguistics.